HOOFDPAGINA CONTACT
HELPLINE METIL +32 56 78 21 74
Metil Industrie

Metil industrie als onderdeel van Rycobel (meer info).

Koppelmeters

Ontwerp en uitvoering van een proefbank voor het meten van het koppel en de hoek van veren van verschillende afmetingen. De waarden van de koppels variëren van 0 tot 20 Ncm en de hoeken van 0 tot 265 graden.
De waarden worden numeriek weergegeven en automatisch naar een PC overgedragen.

Klant: fabriek van de groep Schneider Electric te B-1180 Brussel.

Het geheel bevat de volgende elementen:
Ontwerp en uitvoering van een proefbank voor Schneider Electric Ontwerp en uitvoering van een proefbank voor Schneider Electric Ontwerp en uitvoering van een proefbank voor Schneider Electric
Klik op de foto's om ze te vergroten
» Zie het schema van de veer

Foto's van een koppelopnemer DR 1 van 160 Nm met een draagbare multifunctionele indicator. Apparatuur besteld door de firma Automatic Systems in Wavre (B) voor hun R&D-activiteiten.:

Koppelopnemer DR 1 van 160 Nm met een draagbare multifunctionele indicator
Klik op de foto om deze te vergroten

Uitwerking van een systeem voor het meten van statische koppels in het laboratorium voor osteopathie

Op vraag van de Dienst Osteopathie van het Instituut voor motorische wetenschappen (VUB - Erasmus, Brussel) hebben we een systeem voor het meten van statische koppels tussen 0 en 63 Nm met digitale weergave en spanningsuitgang 0-10 V uitgewerkt. We hebben geopteerd voor de eenvoudige, robuuste koppelmeter DV-14 met een zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding. De foto's tonen de aansluitingen voor de voeding, de aansluiting met de opnemer en de spanningsuitgang.

Klik op de foto's om ze te vergroten