HOOFDPAGINA CONTACT
HELPLINE METIL +32 56 78 21 74
Metil Industrie

Metil industrie als onderdeel van Rycobel (meer info).

Transpalletweger, weeg- en /steekwagen

Wegen en transporteren in één handeling

Zorg voor snellere opslag- en expeditieprocessen met een weegpalletwagen van KERN.

Hiermee kunt u in slechts één werkstap het precieze gewicht van een last bepalen en deze tegelijk naar de plek van bestemming brengen. Dit verkort de ophaaltijden in het magazijn en voorkomt wachtrijen, die bij vaste vloerweegschalen kunnen ontstaan.

Deze mobiele weegoplossingen zijn ruimtebesparend en leveren overal betrouwbare resultaten. Zo kunnen eventuele verschillen tussen aangegeven en werkelijke gewichten, bijvoorbeeld bij de ontvangst en afgifte van goederen, snel geconstateerd worden. Dit brengt onjuiste hoeveelheden aan het licht en bespaart bovendien tijd en geld, wat ten goede komt aan de snelle afschrijving van de aanschaffingskosten.

Het zorgvuldig afgestemde aanbod van KERN bevat onder meer het voordelige instapmodel, het comfortmodel met telfunctie, printer of wisselaccu voor het gebruik zonder onderbrekingen en het topmodel in geijkte uitvoering.

De weegpallettruck van KERN - van robuuste industriële kwaliteit, goed beschermd tegen stof en spatwater, met heldere, goed leesbare displays alsook stevige wielen en lastrollen met voetrem - geven u dag in, dag uit praktijkgerichte ondersteuning bij het werken.

Alle weegpallettrucks van KERN kunnen uiteraard ook gekalibreerd en met een DKD-kalibratiecertificaat (optioneel) geleverd worden. Dit garandeert een constant hoge nauwkeurigheid van uw weegpalletwagen.

Weeg-/steekwagen VHB

VHB - Weeg-/steekwagen

Transporteren en wegen in één handeling.

Robuuste weegpalletwagen voor professioneel gebruik. Snelheffunctie (5 pompslagen totdat de maximale hefhoogte is bereikt). Groot LCD-display (cijferhoogte 28 mm). Aflezing IP 65. Lastoppervlakte IP67, speciale bescherming van de weegcellen tegen vuil en water.

Maken gebruik van dit product *:
Belourthe nv (Hamoir - België)
Confiture L'Ardennaise (Xhoris - België)
Aeriane (Gembloux - België)
Cebi Luxembourg (Steinsel - Luxemburg)
(*) Onvolledige lijst van bedrijven die dit product besteld hebben. » Zie een voorbeeld van een ijkcertificaat DAkkS (vroeger DKD) » Gebruikershandleiding
Pallet truck scales

Pallet truck scales


Enkel voor de Belgische klanten: De milieubijdragen Recupel en Bebat zijn supplementair indien van toepassing.