Instruments for Quality Control

GRONDWEEGPLATFORM

Metil Industrie is ISO 9001:2015 gecertificeerd
Rolstoelweegschaal MWB

MWB - Rolstoelweegschaal

De MWB is een zeer eenvoudig, elementair model. De weegschaal werkt enkel op een set van 6 niet oplaadbare AA batterijen, die bij de weegschaal meegeleverd worden en in de prijs inbegrepen zijn.

Opgelet: er is geen netvoeding mogelijk bij dit model; de weegschaal werkt enkel op AA batterijen.

De lengte van de verbindingskabel tussen het weegplateau en de indicator bedraagt ongeveer 3 m. Constructie in gelakt staal met regelbare rubberen voeten, beschermingsgraad IP65 enkel voor het platform en niet voor de digitale indicator. De weegschaal wordt verpakt en aangebracht op een houten pallet voor transport met de vrachtwagen; men moet dus rekening houden met de forfaitaire transportkosten per vrachtwagen.

» Zie een voorbeeld van een ijkcertificaat DAkkS (vroeger DKD) » Gebruikershandleiding
Rolstoelweegschaal MWS

MWS - Rolstoelweegschaal

Grote geijkte rolstoelweger met geringe plateauhoogte voor gemakkelijk oprijden.

Het model MWS heeft meerdere functies en interessante opties zoals de steunbeugelset (zie foto 3) voor een multifunctioneel gebruik van de weegschaal: de patiënten kunnen vrijstaand, steunend op de steunbeugel of in een rolstoel gewogen worden. Groot weegoppervlak om patiënten met overgewicht gemakkelijk te wegen. 'Hold'-functie die de weegwaarde blokkeert of “bevriest”, terwijl een gemiddelde waarde weergegeven wordt; dit is interessant in geval van patiënten die niet rustig op het weegoppervlak blijven. Men kan zich concentreren op de patiënt en daarna rustig het gewicht aflezen. Mogelijkheid om de weegschaal te koppelen aan een PC of printer om de weegresultaten te archiveren of de rapporten of etiketten af te drukken.

Het is inderdaad zo dat de weegplatformen een handvat hebben voor eenvoudigere verplaatsing van de vrij zware plaat ... maar opgelet: we raden af om dit type weegschaal vaak te verplaatsen. Gebruik deze weegschaal indien mogelijk als vaste post zonder deze vaak te verplaatsen. Het is immers altijd delicaat om de plaat met de via de kabel verbonden afleesinrichting te verplaatsen, omdat het risico bestaat dat de kabel loskomt en de herstelling ervan gecompliceerd en duur kan zijn.

Goedkeuringscertificaat

Model goedgekeurd en geijkt voor handelsdoeleinden

Maken gebruik van dit product *:
OCMW (Sint-Gillis-Waas - België)
Centre Tilou asbl (Maisières - België)
OCMW (Edingen - België)
(*) Onvolledige lijst van bedrijven die dit product besteld hebben. » Zie de oude documentatie in het Nederlands (2014) » Zie een voorbeeld van een ijkcertificaat DAkkS (vroeger DKD) » Gebruikershandleiding
Rolstoelweegschaal MWS-L

MWS-L - Weegschaal voor lage brancards


Enkel voor de Belgische klanten: De milieubijdragen Recupel en Bebat zijn supplementair indien van toepassing.