HOOFDPAGINA CONTACT
HELPLINE METIL +32 56 78 21 74
Metil Industrie

Metil industrie als onderdeel van Rycobel (meer info).

Grondweegplatform

Rolstoelweegschaal MWA

MWA - Rolstoelweegschaal

De MWA is geschikt voor gebruik op een vaste plaats; de weegschaal weegt ongeveer 76 kg en is niet voor frequente verplaatsingen ontworpen. Er zijn bv. geen wieltjes noch handvat zoals bij de MWS.
De versie 1PM is voorzien van een leuning voor hogere veiligheid van de persoon die op het platform stapt. De versie 1PM heeft ook een statief voor het display. Groot LCD-scherm met cijfers van 25 mm voor eenvoudige aflezing op afstand.
Kabellengte tussen het weegplatform en het display ongeveer 3 meter. Een tweede leuning als optie mogelijk.

Goedkeuringscertificaat

Model goedgekeurd en geijkt voor handelsdoeleinden

» Zie een voorbeeld van een ijkcertificaat DAkkS (vroeger DKD) » Gebruikershandleiding - Medisch » Gebruikershandleiding - Niet medisch
Rolstoelweegschaal MWB

MWB - Rolstoelweegschaal

De MWB is een zeer eenvoudig, elementair model. De weegschaal werkt enkel op een set van 6 niet oplaadbare AA batterijen, die bij de weegschaal meegeleverd worden en in de prijs inbegrepen zijn.

Opgelet: er is geen netvoeding mogelijk bij dit model; de weegschaal werkt enkel op AA batterijen.

De lengte van de verbindingskabel tussen het weegplateau en de indicator bedraagt ongeveer 3 m. Constructie in gelakt staal met regelbare rubberen voeten, beschermingsgraad IP65 enkel voor het platform en niet voor de digitale indicator. De weegschaal wordt verpakt en aangebracht op een houten pallet voor transport met de vrachtwagen; men moet dus rekening houden met de forfaitaire transportkosten per vrachtwagen.

» Zie een voorbeeld van een ijkcertificaat DAkkS (vroeger DKD) » Gebruikershandleiding
Rolstoelweegschaal MWN

MWN - Rolstoelweegschaal

Rolstoelweegschaal MWS

MWS en MWS-L - Rolstoelweegschaal

Grote geijkte rolstoelweger met geringe plateauhoogte voor gemakkelijk oprijden.

De MWS is perfect geschikt wanneer men deze weegschaal wil kunnen verplaatsen dankzij het relatief lage gewicht van het platform (ongeveer 30 kg voor de basisversie) en de twee wieltjes aan de zijkant van het platform.
Het display heeft twee magneten aan de achterkant om dit te kunnen bevestigen op een metalen oppervlak, bijvoorbeeld op het platform tijdens de verplaatsing van de ene naar de andere plaats, wat zeer praktisch is wanneer men het platform helemaal alleen moet verplaatsen.
De twee wieltjes van het platform zijn te zien onderaan de foto nr. 1. En er is een handvat aan de andere kant van de plaat. Groot LCD-scherm van 25 mm, zeer eenvoudig af te lezen op afstand. Er bestaat ook een versie met een lengte van 1200 mm in plaats van de standaard 900 mm (versie 1LM). Het weegoppervlak is zeer stabiel met de regelbare rubberen voeten.

Het is inderdaad zo dat de weegplatformen een handvat hebben voor eenvoudigere verplaatsing van de vrij zware plaat ... maar opgelet: we raden af om dit type weegschaal vaak te verplaatsen. Gebruik deze weegschaal indien mogelijk als vaste post zonder deze vaak te verplaatsen. Het is immers altijd delicaat om de plaat met de via de kabel verbonden afleesinrichting te verplaatsen, omdat het risico bestaat dat de kabel loskomt en de herstelling ervan gecompliceerd en duur kan zijn.

Goedkeuringscertificaat

Model goedgekeurd en geijkt voor handelsdoeleinden

Maken gebruik van dit product *:
OCMW (Sint-Gillis-Waas - België)
Centre Tilou asbl (Maisières - België)
OCMW (Edingen - België)
(*) Onvolledige lijst van bedrijven die dit product besteld hebben. » Zie een voorbeeld van een ijkcertificaat DAkkS (vroeger DKD) » Gebruikershandleiding

Enkel voor de Belgische klanten: De milieubijdragen Recupel en Bebat zijn supplementair indien van toepassing.