Instruments for Quality Control

Metil industrie als onderdeel van Rycobel (meer info).

HANDBEDIENDE STATIEVEN

Handbediende statieven MT 150

MT 150

Statief met een kolom voor krachten tot 660 N; bestaat in twee versies: met hendel voor snelle verplaatsing of regelschijf aan de zijkant, beweging (verplaatsing) 150 mm (of meer op aanvraag), opties: langere kolom, verticale of horizontale stand, meetlat of micrometer voor het meten van de verplaatsing.

Met de digitale schuifmaat zal het systeem er als volgt uitzien (zelf te monteren)
Klik op de foto's om ze te vergroten
Applicatie inzake tarrering en controle van veren onder kracht en verplaatsing
Een grote fabriek in de regio van Ieper heeft een handbediend frame met digitale precisiedynamometer besteld voor de kwaliteitscontrole van hun verschillende soorten druk- en trekveren.
Ze wilden een niet al te gesofisticeerde noch al te dure uitrusting, dus zonder gemotoriseerde aandrijving en zonder PC. De voorgestelde oplossing met dynamometer model DFE2 (een zeer betrouwbaar model met hoge precisie) en digitale lat beantwoordt aan hun vraag; het geheel is gemonteerd op een handbediend statief MT-150. Met de drukplateaus van 75 mm kunnen veren met grote diameter onder druk getest worden en we hebben ook een ijkgewicht met haak geleverd, zodat de operator regelmatig de precisie van de dynamometer kan controleren; dit voldoet volkomen aan de inhoud van de kwaliteitsnormen ISO 9000.
Klik op de foto's om ze te vergroten
Maken gebruik van dit product *:
Pfizer (Puurs - België)
Bekaert (Deerlijk - België)
Picanol (Ieper - België)
Industrieveren Algoet (Waregem - België)
R-TECH Schréder (Luik - België)
(*) Onvolledige lijst van bedrijven die dit product besteld hebben. » Meer informatie over de MT150-MT500 statieven » Voorstelling van de dynamometers MT 150 en MT 500 » Gebruikershandleiding
Handbediende statieven MT 500

MT 500

Statief met een kolom voor krachten tot 2500 N, bestaat in twee versies: met hendel voor snelle verplaatsing of regelschijf aan de zijkant, beweging (verplaatsing) 150 mm (of meer op aanvraag); opties: langere kolom, verticale of horizontale stand, meetlat of micrometer voor het meten van de verplaatsing.

Klik op de foto's om ze te vergroten
Foto's van het model MT 500 H met handwiel
Model MT 500 H met handwiel Model MT 500 H met handwiel Model MT 500 H met handwiel
Klik op de foto's om ze te vergroten
» Meer informatie over de MT150-MT500 statieven » Voorstelling van de dynamometers MT 150 en MT 500 » Gebruikershandleiding
Handbediende statieven

Handbediende statieven

Ontdek ons programma van "low cost" statieven voor het gamma van analoge (SN) of digitale (SH) trek-en drukdynamometers. Deze statieven kunnen ook dienen voor om het even welk type of merk van dynamometers of voor andere meet- of regelinstrumenten die gemonteerd moeten worden op een manueel verplaatsbare steun voor kwaliteitscontroles, snelle proeven, online metingen, enz. Men moet de aanpassing van het instrument op het statief voorzien (we hebben een atelier van fijne mechaniek om het montagetussenstuk tussen instrument en statief te maken).

Eenvoudige en robuuste statieven aan zeer competitieve prijzen.

Er worden 6 modellen voorgesteld en u kan de versie kiezen die het best aan uw toepassing beantwoordt: verticale kolom, horizontaal statief of statief met een helling van 45° voor peelingproeven, aandrijving via hendel (knop aan de zijkant) of handwiel.

Maken gebruik van dit product *:
CUC Laser - Institut de dentisterie (Luik - België)
Favier TPL (Bertignat - Frankrijk)
Cesmae (Couzeix - Frankrijk)
CEBI Luxembourg (Steinsel - Luxemburg)
Microprecision Electronics (Vouvry - CH)
Sureca (Aartselaar - België)
Locinox (Waregem - Belgique)
(*) Onvolledige lijst van bedrijven die dit product besteld hebben.
Veertester

Veertester

De Franse collega's hebben een systeem ontwikkeld voor het eenvoudig testen van trek- en duwveren.

Handbediend statief MT500 met precisiedynamometer en digitale uitlezing. Keuze aan spanplaten en toebehoren volgens de veertypes.

Communicatie met PC mogelijk.

Klantgerichte toepassingen

Voorbeeld van apparaat met speciale klemmen voor breuktests op zeer fijne draden gelast in een connector. Klant in Luxemburg.

Voorbeeld van apparaat met speciale klemmen voor breuktests op<br>zeer fijne draden gelast in een connector. Klant in Luxemburg.
Klik op de foto om deze te vergroten