HOOFDPAGINA CONTACT
HELPLINE METIL +32 56 78 21 84
Metil Industrie   

Metil industrie als onderdeel van Rycobel (meer info).

Software: diverse oplossingen worden voorgesteld

Software voor proekbanken

TesTWinner 922

Dit is de meest rendabele en interessantste software op de markt... en het zijn de klanten die de vergelijking gemaakt hebben met concurrerende software, die dit zeggen (we zullen u uitleggen waarom diverse grote universiteiten de software TesT gekozen hebben).

TesTWinner 922 is een vrij programmeerbare software, die geen kennis van informatica vereist en waarmee praktisch elk type proeven uitgevoerd kan worden, hetzij in de industriële productie met een groot aantal steeds identieke proeven hetzij in een onderzoekslaboratorium met een grote verscheidenheid aan parameters en uit te voeren proeven.
Door de software te ontdekken, die door de ingenieurs bij TesT ontworpen en ontwikkeld werd, zal u begrijpen waarom uw volgende proefbank een ... TesT zal zijn.

Het software pakket TesTWinner 922 is natuurlijk compatibel met Windows Vista en XP.

Software 910

Nieuwe basissoftware 910

TesT heeft een eenvoudige basissoftware ontwikkeld om haar gamma van beproevingsmachines te besturen en de resultaten te verwerken zonder de diverse functies en mogelijkheden van de volledige software TesTWinner. Het is een eenvoudige oplossing die gebruikt en geïnstalleerd kan worden voor een zeer beperkt budget. Ontdek de nieuwe software 910 door de volledige gebruikshandleiding in het Engels te lezen.

» Gebruikershandleiding
Software voor proekbanken

SoftTest 901-903

Bepaalde klanten willen zeer eenvoudige oplossingen: de meting van krachten (en van verplaatsing) overbrengen naar een PC en met behulp van een elementaire minisoftware de resultaten verwerken, weergeven en afdrukken. We hebben deze oplossingen voor de "minibudgetten".


Enkel voor de Belgische klanten: De milieubijdragen Recupel en Bebat zijn supplementair indien van toepassing.