HOOFDPAGINA CONTACT
HELPLINE METIL +32 56 78 21 84
Metil Industrie   

Metil industrie als onderdeel van Rycobel (meer info).

Elektronica, verwerving en verwerking, sturing en bediening via tablet

TestWinner

Sturing en eenvoudige aflezing via tablet

De eenvoudigste en goedkoopste oplossing om metingen van kracht (trek, druk) of torsie op een proefbank af te lezen en weer te geven.

Zeer duidelijke weergave van de resultaten, grafiek, afdruk in PDF-formaat. Men kan ook zeer gemakkelijk een afdrukbaar testrapport met de gegevens (datum, proefexemplaar, referentienummers) en de grafiek kracht-verplaatsing aanmaken.

TestWinner

Verschillende configuraties worden voorgesteld

Hoe wil u de proefresultaten aflezen en interpreteren?
En hoe wil u de proefbanken besturen?
Vragen die u zich stelt bij het bepalen van het type proefbank dat geschikt is voor uw toepassing ... en uw budget.

Van de eenvoudige digitale aflezing van de kracht tot een volledige software onder Windows, kunnen we u de oplossing voorstellen die echt aan uw behoeften beantwoordt.

Bovendien kan de elektronische kaart voor gegevensverwerving die bij de software TesTWinner hoort, diverse digitale of analoge ingangssignalen hebben die niet enkel van de bank komen (temperatuur in een klimaatruimte of een oven), maar ook van meetinstrumenten zoals een micrometer, balans, materiaalonderzoektoestel, op voorwaarde natuurlijk dat er een interface type RS232 of analoog is. Op deze wijze zal de software berekeningen, verslagen en statistieken kunnen maken, in combinatie met de kracht- en verplaatsingsmetingen op de proefbank, maar ook andere metingen die met andere instrumenten uitgevoerd worden.

Nieuwe generatie van elektronica 850-USB

Nieuwe generatie van elektronica 850-USB

Besturings- en verwerkingselektronica van het type 32 bit via USB-poort. Diverse uitbreidingen en koppelingen mogelijk om de testmachine te laten communiceren met de externe meetinstrumentaties.

Hierdoor kunnen de kracht- en verplaatsingsmetingen in de machine gecombineerd worden met de ter plaatse of op de proefstukken uitgevoerde metingen (bijvoorbeeld: balans, rekenliniaal, rekstrookje, thermokoppel, enz.)


Enkel voor de Belgische klanten: De milieubijdragen Recupel en Bebat zijn supplementair indien van toepassing.