Instruments for Quality Control

ELEKTRONICA, GEGEVENSVERWERKING, BESTURING en BEDIENING

Metil Industrie is ISO 9001:2015 gecertificeerd
TestWinner

Verschillende configuraties worden voorgesteld

Hoe wil u de proefresultaten aflezen en interpreteren?
En hoe wil u de proefbanken besturen?
Vragen die u zich stelt bij het bepalen van het type proefbank dat geschikt is voor uw toepassing ... en uw budget.

Van de eenvoudige digitale aflezing van de kracht tot een volledige software onder Windows, kunnen we u de oplossing voorstellen die echt aan uw behoeften beantwoordt.

Bovendien kan de elektronische kaart voor gegevensverwerving die bij de software TesTWinner hoort, diverse digitale of analoge ingangssignalen hebben die niet enkel van de bank komen (temperatuur in een klimaatruimte of een oven), maar ook van meetinstrumenten zoals een micrometer, balans, materiaalonderzoektoestel, op voorwaarde natuurlijk dat er een interface type RS232 of analoog is. Op deze wijze zal de software berekeningen, verslagen en statistieken kunnen maken, in combinatie met de kracht- en verplaatsingsmetingen op de proefbank, maar ook andere metingen die met andere instrumenten uitgevoerd worden.

Nieuwe generatie van elektronica 850-USB

Nieuwe generatie van elektronica 850-USB

Besturings- en verwerkingselektronica van het type 32 bit via USB-poort. Diverse uitbreidingen en koppelingen mogelijk om de testmachine te laten communiceren met de externe meetinstrumentaties.

Hierdoor kunnen de kracht- en verplaatsingsmetingen in de machine gecombineerd worden met de ter plaatse of op de proefstukken uitgevoerde metingen (bijvoorbeeld: balans, rekenliniaal, rekstrookje, thermokoppel, enz.)

Stuur- en uitleeseenheid 810

Stuur- en uitleeseenheid 810

Elektronica voor de besturing en alfanumerieke weergave model 810: console geplaatst op een tafel naast de proefbank, elementaire software voor de weergave van de curve kracht - verplaatsing en het afdrukken van de resultaten op een pagina.

Dit is een praktische en zuinige oplossing indien men geen te ingewikkelde proeven dient uit te voeren of indien men de bank niet wenst te automatiseren.

PC-kaart 822

PC-kaart 822

Kaart die in een PC ingebracht dient te worden (uw PC of de PC die u bij uw gebruikelijke leverancier gaat kopen), dus niets speciaals of ingewikkelds.

Belangrijk: zorg ervoor dat er voldoende plaats is voor de PCI-kaart in de PC; klik op de link om de afmetingen van deze kaart te zien.

» Afmetingen van de kaart