HOOFDPAGINA CONTACT
HELPLINE METIL +32 56 78 21 74
Metil Industrie

Metil industrie als onderdeel van Rycobel (meer info).

Microscopen

Voor alle microscopen: het is mogelijk om het gewenste model drie weken uit te testen (aanbieding voorbehouden voor professionele klanten).Biologische microscopen

Biologische microscopen

Van de basismicroscopen voor het onderwijs en de scholen (biologielessen, eerste ontdekkingen met een microscoop) tot de professionele modellen voor elk type laboratorium en toepassing. Moduleerbare microscopen met een grote keuze aan opties. De professionele modellen van het Lab Line-gamma hebben de volgende functies en mogelijkheden: fasecontrast van hoge kwaliteit - Köhler-verlichting - fluorescentiesystemen.

Metallurgische microscopen - Oppervlaktecontrole

Metallurgische microscopen - Oppervlaktecontrole

In deze rubriek vindt u microscopen voor industriële toepassingen betreffende de kwaliteitscontrole van oppervlakken en analyse in het metallurgielaboratorium. Meer of minder gesofisticeerde modellen met grote keuze aan opties, zoals de mogelijkheid om deze aan te sluiten op een oculaire camera, grote mechanische objecttafel, trinoculaire buis. Bestaat ook in omgekeerde versie en met een grote werkafstand, wat bijzonder interessant is voor de industrie. Robuuste en betrouwbare apparatuur die typisch gericht is op de industrie.

Polarisatiemicroscopen

Polarisatiemicroscopen

Voor de studie en analyse van mineralen, kristallen en isotrope materialen. Typische toepassingen: onderwijs, opleiding, kwaliteitscontrole, textuuranalyse.
Principe via polarisatie van het licht. Het model OPO 185 combineert invallend en doorgelaten LED-licht. Met de Abbe condensor van het type swing-out, verstelbaar in de hoogte voor de Köhler-verlichting.

Stereomicroscopen

Stereomicroscopen

Binoculaire loepen, binoculaire loepen met zoomfunctie, coaxiale microscopen en sieradenmicroscopen.

Alle types binoculaire microscopen. Van de basismodellen voor scholen tot de Lab Line- en Professional Line-gamma’s voor veeleisende professionals.
Toepassingen in het onderwijs: biologie, autopsie, weefselbereiding. Opleiding in de analyse van proefexemplaren, bereidingen met focalisatie (diepte en dikte).
Professionele toepassingen: naast dier- en plantkunde ook industriële, elektronische en halfgeleidertoepassingen. Ook een model dat geschikt is voor juweliers.

Digitale microscoop

Sets digitale microscopen

Meerdere microscoopmodellen zijn vanaf nu te verkrijgen in digitale versie. Keuze tussen tabletcamera of camera met frame C. Er bestaat een eenvoudige versie voor het onderwijs (model ODC 241) voor de praktische en directe waarneming van het proefexemplaar dat op het scherm weergegeven wordt. Bestaat ook met de Optique Infinity-systemen en Köhler-verlichting. De stereomicroscopen worden ook in digitale versie aangeboden.

Video microscopen

Video microscopen

De microscopen van het OIV-gamma dienen voor de optimalisering van de digitale stereomicroscopie. Met HDMI-uitgang voor een eenvoudig live gebruik van de proefexemplaren op het HD-scherm.
Axiaal optisch systeem. Met het model OIV 254 kan men fotodocumentatie aanmaken door te drukken op een knop, zonder de software te moeten aanspreken. En met het model OIV 255 kan men foto’s en video’s registreren via de software, wat meer functies mogelijk maakt.

Stereo microscope modular system

Stereomicroscopen - modulair systeem

Steunen voor microscopen

Steunen voor microscopen

Externe verlichting voor microscopen

Externe verlichting voor microscopen

Microscoopcamera's

Microscoopcamera's

Complete catalogus van de microscopen

Complete catalogus van de microscopen


Check-list pour les réfractomètres

Check-list voor microscopen


Zie de checklist voor microscopen
Enkel voor de Belgische klanten: De milieubijdragen Recupel en Bebat zijn supplementair indien van toepassing.